Redizajn web sajtova

redizajn web sajtova

Činjenica da imate zastareo sajt ili da ga uopšte nemate, takođe mnogo govori o vama. SMS Consulting će vam pomoći da na najbolji način obezbedite prisustvo na globalnoj mreži.

Poverenje naših klijenata gradimo pouzdanim web rešenjima koja, iako virtuelna, daju rezultate u realnom svetu. Web sajt vam može uštedeti novac koji je namenjen marketingu, bolje vas povezati sa vašim klijentima ili potrošačima, povećati prodaju putem e-commerce web rešenja.

Internet kao najnoviji, najsveobuhvatniji i najbrži medij, omogućava najlakši i najjeftiniji način da za vas čuje ceo svet. Na stranicama vašeg web sajta možete do detalja predstaviti proizvode i usluge i tako na najefikasniji način doći do svojih kupaca, klijenata i potrošača bez obzira da li svoj biznis tek započinjete ili imate veliko i poznato preduzeće.

Organizovali smo grupu saradnika, fotografa i novinara koji vam svojim znanjem i iskustvom mogu pomoći da osvežite sadržaj vašeg web sajta, da obnovite tekstove, fotografije i druge elemente. Drugi deo tima su web dizajneri, programeri i SEO stručnjaci koji će vam omogućiti redizajn web sajta uz jedinstven vizuelni identitet. Redizajn web sajtova se vrši paralelno sa njegovim razvojem i optimizacijom imajući u vidu vaše želje i zahteve a sve u cilju unapređenja vaše reputacije na globalnoj mreži.

Jedna od delatnosti SMS Consulting - Užice je web redizajn odnosno redizajniranje postojećih web sajtova i njihova transformacija u atraktivne i visoko pouzdane web prezentacije primenom kvalitetnih internet rešenja, profesionalni web redizajn, interaktivne, multimedijalne i flash elemente. Brza izrada i pouzdana tehnička podrška se podrazumevaju a sve u cilju ispunjavanja poslovnih ciljeva naših klijenata.

Redizajn web sajta je organizovan po fazama:

U razgovoru sa klijentom zajednički uobličavamo vaše želje i zahteve na osnovu kojih pristupamo izradi idejnog rešenja. Biranjem između ponuđenih opcija, davanjem dodatnih sugestija, korekcijama i odobravanjem pozicija, klijent ima potpunu kontrolu nad izgledom i funkcionalnošću finalnog rešenja. Sve ove aktivnosti pri izradi web sajta se nazivaju redizajn web sajta.

Lični pristup svakom klijentu, jasne faze izrade, zajedničko planiranje, konkurentne cene, brza realizacija, poštovanje rokova, kao i značajna lista zadovoljnih klijenata i realizovanih projekata nas izdvaja i preporučuje za saradnju.